25 juni 2012

Træning uge 26 - Bravo Mr. RATA

Netop hjemkommet fra en fantastisk oplevelse i Østrig - Schweiz - Italien. Men gode ven og medinstruktør i HFTC har været ude på en helt utolig og tilnærmelsesvis vanvittig bedrift.

Som den første dansker nogensinde har han gennemført cykeløbet Race Across The Alps (RATA). 540 km over de højeste tinder i de tre lande. 14000 højdemeter på 29,5 timer.

Jeg havde fornøjelsen af at være med i ledsagerbilen, hvilket var en fantastisk oplevelse. Både at se de store bjerge, som man kun har set på fjernsyn når de store ryttere har kørt Giro DÍtalia, men også at se en mands kamp mod bjergene, mod sig selv for at nå det mål som han har trænet sig til, i et land uden høje bjerge.

Det er svært at beskrive. Men hvis jeg fortæller at han var med i et løb hvor den tidligere schweiziske mester i cykling var med, hvor flere deltagere havde kørt race across america (RAAM), med manden som har kørt alle 12 RATA løb. Over bjerge som Lance Armstrong har betegnet som det hårdeste bjerg han nogensinde har kørt på - så giver det måske et billede.

Som jeg har sagt så tit, man må gerne stolt af sin egen præstation, men man må sandelig også beundre andres og blive inspireret. Jeg bøjer mig i støvet......

Som en del af ledsagerbilen kunne man ikke undgå at blive inspireret...................Tanken om RATA 2014 lurer - Men nu vil jeg først og fremmest under årets LaMarmotte, prøve mine egne kræfter i mødet med de franske bjerge. Det glæder jeg mig til.

Så ugens træning kommer fint, så jeg lige kan nå at pudse de sidste ting af:

Tirsdag kl. 18.15 basecamp program 32

Torsdag kl. 17.00 basecamp program 41

18 juni 2012

Træning uge 25

Måske den kvikke læser har fundet ud af at det ikke er mange timer jeg har i HFTC denne uge - faktisk ingen og det er jo uvant. Men der er en forklaring. Jeg er ved at være klar til at drage sydpå nærmere Italien, Schweiz. Opgaven er at sørge for at min gode ven Thomas kommer godt igennem, et at verdens hårdeste motionscykelløb som hedder Race accross the alps (RATA). 534 km, 14000 højdemeter på max. 32 timer......... Han er sej og jeg glæder mig til at hjælpe alt det jeg kan, uden at træde cyklen. Vi ses i næste uge. C.

11 juni 2012

Træning uge 24


Efter en veloverstået MTB træningslejr i Tisvilde, hvilket kun inkluderede et styrt, så er tiden ved at nærme sig årets mål - La Marmotte. At sige at formen er helt på plads vil måske være en tilsnigelse, man kan nok altid lige gøre mere. Men lidt over tre uger til start, så er det ved at være for sent at gøre noget afgørende ved det.

Så nogle timer på cykel og noget sadeltræning på raceren, må gøre det ud for den sidste træning.

Så ugens timer kommer her:

Tirsdag kl. 18.15 basecampprogram 39

Torsdag kl. 17.00 basecampprogram 32

Vi ses

Claus

03 juni 2012

Træning uge 23


Efter en våd og kold tur med MTB holdet i lørdags er det måske meget rart at komme indendøre :-)

Så timerne kommer her:
Mandag kl. 1700 basecamp program 14
Mandag kl. 18.15 summitcamp program 44

Tirsdag kl. 18.15 basecamp program 22

Søndag kl. 08.30 basecamp program 32
Søndag kl. 09.45 advancedcamp program 26

Vi ses

C