03 oktober 2011

3. oktober

Kære læsere

Beklager at jeg har været væk fra bloggen i nogen tid.

Skal ikke komme med alverdens dårlige undskyldninger, andet end en enkelt, også fordi den er lidt sjov. Men som den eneste på HFTC MTB hold, har instruktøren haft et hårdt styrt :-) som faktisk medførte en mindre hjernerystelse. Så har prøvet at tage den lidt med ro de seneste dage.

Men ikke mere roligt end at jeg var med I den skønne MTB løb i Hillerød 2. oktober. Klassikeren over den alle 103 MTB maraton i Store Dyrehave og Grib skov. Var jo lidt spændt på hvordan det måtte går, om jeg var kommet mig oven på min jernmand og ikke midst hjernerystelsen. Så var på ingen måde sikker på noget som helst, da jeg stod der i startboksen søndag morgen kl. 0900.

Men jeg havde et fint løb. Jeg startede oppe foran (de 1400 andre) og det giver en fordel, at man ikke skal bruge de første 20 km på alt for mange overhalinger. Jeg lå perfekt blandt de første 100. Det gik bare stærkt ind gennem slottet og op ad Randelæggerbakken. Så fra 40 % af max puls til 90% af max puls på 2 min, det kan mærkes :-)

Den første del (30 km) gik rigtigt hurtigt og nok også for hurtigt. Min gennemsnitspuls for de 103 km var på 79 % af max. Det er altså rigtigt lang tid at ligge så højt i puls og jeg ved de første 30 km var det oppe på 85% af max.
Det betød jo at jeg gik ned i fart den sidste ½ del af løbet, men det gjorde stort alle de andre også så jeg lå fint i løbet. Ingen kriser undervejs, jeg indtog hver ½ time en gel, som energi og vand alene og det fungerer fint for mig.
Så samlet nr. 83 ud af 740. Det er jeg fint tilfreds med. Hvert år har jeg et mål om at komme lidt ned i vægt. Jeg kan jo se dem som kører hurtigere, de fylder lidt mindre end jeg selv gør ;-) men...det sker nok ikke.

Ugens træning:

Tirsdag basecamp kl. 18.15: program 39

Torsdag advancedcamp kl. 17.00: program 25
(husk at torsdagen er lavet om til en advanced)

MTB holdet lørdag: Flere har spurgt om vi kan køre en del af MTB maratonruten, og det synes jeg er god ide. Man kan vælge den første del i Store Dyrehave eller den sidste det af ruten i Grib Skov. Der er udfordringer i begge valg ;-) Så det vil jeg overveje!

Vi ses

C.

Ruten kan ses her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar