01 januar 2011

Godt nytår - årets første træning


Godt nytår til jer alle sammen, håber I er kommet vel ind i det nye år 2011.
Nytårsløfter har I måske nogle af relation til jer selv. Hvad vil I i 2011 fokusere mere på end I gjorde i 2010?
Måske I har sat jer bestemte mål eller måske bare en overvejelse om at gøre mere af det gode I har gjort.

Jeg skal bestemt ikke sidde og dikterer, hvad I skal love jer selv, det er jeres egen overvejelse og beslutning, men årskiftet er normalt en god anledning til at sige, det var så det (2010) og nu er der en god lejlighed til at ændre på små eller måske store ting.

I en af dagens aviser skriver Chris MacDonald "få det sundeste år nogensinde"
Det handler grundlæggende om 4 faktorer:

1. Mindset: Tænker man "Det lykke aldrig - det plejer jo at gå galt" Altså forholdet mellem de positive tanker og de negative. At finde forholdet mellem de positive og negative tanker er vigtigt.

2. Mad: Typisk nytårsløfter. Mad er ikke fanatisme. Der skal være plads til lidt søde fristelser ind imellem. Men alt med måde. Det er often mængden af en bestemt fødevare, som gør den usund.

3. Motion: Motion er den stærkeste faktor for et bedre velvære. Motion kræver viljestyrke. Så er vi tilbage ved pkt. 1. Vælg kredsløbstræning du kan lide, noget som du synes er sjovt, når nu alligevel det bliver hårdt. Det gør at det er lettere at komme afsted.

4. Hvile:Søvn og hvile er den faktor, som har størst indflydelse på de andre faktorer. Er man træt, er overskuddet og energien lav - vælger man de lette løsninger.
For at få 7-8 timers søvn, så kræver det at man ligger i sin seng 8-8,5 timer.
En powernap på 20-25 kan være godt til at øge kreativiteten og effektiviteten, men kan ikke erstatte et kronisk søvnunderskud.

Tænk over disse 4 ting.

Træningen søndag havde jeg tænkt mig skulle være dette program

Vi ses

C.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar