24 september 2012

Træning uge 39
















Min 23 år gamle cykel har jeg fundet frem igen. Ikke fordi den skal bringe mig op over de kommende bjergtoppe, men mest af alt fordi den nærmest er kommet på mode igen.
Jeg købte den hos Ryvangcykler på Østerbro dengang jeg boede og studerede i København. Var ung og i starten af tyverne og Triatlon havde set dagens lys i Danmark og den blev i sin tid bygget med Tri-bøjle og en sadelpind som bøjede fremover, for at få et bedre tråd når man lå i bøjlen. De allerførste Lookpedaler var påmonteret.
Rammen var som noget helt nyt lavet af aluminium. Det allernyeste indenfor rammer dengang. Som forhandleren påpegede, så var der stadig lidt problemer med forgaflerne, som kunne knække :-)
Den var/er påmonteret Shimano 600EX gruppen. Må bare sige at kvalitet betaler sig. Det sidder stadig på, ligesom Cinelli styret og Cinelli frempinden.

Ugens træning:
Tirsdag kl. 18.15 basecamp program 13

Torsdag kl. 17 basecamp program 41
Muligvis kommer der vikar på denne time i så fald vil det være Thomas L. som tager timen og så bestemmer han programmet :-)

Vi ses








17 september 2012

Træning uge 38 og lidt om La Marmotte


Ugens træning kommer her:

Tirsdag:
Basecamp kl. 18.15 program 38

Torsdag:
Basecamp kl. 17 program 32

Lidt om La Marmotte
Det er således at HFTC tilbyder en plads i et af verdens største og hårdeste motionscykelløb "La Marmotte" som cykles i begyndelsen af juli måned i de franske alper.
HFTC tilbyder veltilrettelagt træning over efterår - vinter og forår frem mod juli måned 2013. Det eneste du skal er at passe din træning og ellers betale :-) - så ordner HFTC resten.
Vi er pt 22 på holdet og der er plads til 5 deltagere mere...
Vi starter træningen 2. oktober.

Vi ses

09 september 2012

Træning uge 37


Ugens træning kommer her:

Mandag:
Basecamp kl. 17 bliver til program 22
Summitcam kl. 18.15 bliver til program 10

Tirsdag:
Basecamp kl. 18.15 bliver til program 8

Søndag:
Basecamp kl. 10.30 bliver til program 54

Vi ses

03 september 2012

Nye programmer

Der er ved at være nye programmer....

Det skal da prøves :-)

Så tirsdags og torsdagstimen bliver til nyt program 54

Vi ses

Træning uge 36


Så blev der sat et kryds i bogen ud for "Århus - København" - 375 km tur gennem landet. God oplevelse sammen med andre gæve ryttere fra www.hftc.dk

Endnu engang må vi konstatere at cykeltræning via Etenzor er fantastisk. Det er klart at det er vanskeligt at træne 13 timer i sadlen på Etenzor, men konditionen fejlede bestemt intet.

Tiden nærmer sig også en forhåbenlig opstart af et nyt La Marmottehold i regi af www.hftc.dk hvor jeg har den fornemme opgave at være den gennemgående træner for holdet. Det glæder jeg mig rigtigt meget til.
Informationsmødet er onsdag kl. 17.00

Ugens træning på de fantastiske cykler kommer her:

Tirsdag kl. 18.15
Basecamp program 39

Torsdag kl. 17.00
Basecamp program 32

Vi ses