31 oktober 2011

Træning uge 44

Kære læsere

Det var en god søndag og åbent hus i vores center www.hftc.dk
Jeg havde to timer, en almindelig basecamp og derefter en bjergetape med en tur op af Alpe D´huez.
I den forbindelse blev jeg inspieret af denne Marco Pantanis fantastiske tur op af det legendariske bjerg i rekordtiden fra 1997 på 37:35.
Sæt lyd på sæt jer tilbage i sædet og nyd hvordan han angriber sine modstandere og bjerget. (ja og jeg ved godt at han var dopet, men jeg kn godt nyde det alligevel)

Ugens træning:
Tirsdag: basecamp program 13 kl. 18.15
Torsdag: advancedcamp program 49 kl. 17.00

Og så er der jo mulighed for en fantatisk MTB tur lørdag kl. 0930

Vi ses

C

22 oktober 2011

Træning uge 43

Efter en uges ferie er det jo benhårdt at starte op med en summit mandag.

Men faktisk har vi været ude på en skøn tur her i formiddag med MTB holdet. En god tur i store dyrehave hvor vi havde masser er tekniktræning. Se ruten her

Ugens program bliver bliver der en lille ændring til, da Thomas L må overtage mandagens basecamp. Men skal nok nå at være der til summittimen 18.11

Mandag kl. 18.15: Summit program 42
Tirsdag kl. 18.15: Basecamp program 5
Torsdag kl. 18.15: Basecamp program 41

Og så er der jo søndagens åbenthus, hvor jeg har to timer. En basecamp og en bjergetape.
Jeg har endnu ikke fastlagt hvad programmet bliver.
Det kommer her senere.
Men jer som er med på 1½ times bjergetape I skal have gode ben den dag!!!

Vi ses

C.

09 oktober 2011

Træning uge 41

Sidste uge inden efterårsferie, hvor en tiltrængt ferie venter :-)

Men denne uge bringer alligevel lidt træning :-)

Mandag har jeg to timer:

Basecamp kl. 1700: program 22
Summitcamp kl. 18.15 program 6 "the best and one and only summit"

Tirsdag
Basecamp kl. 18.15 program 8

Vi ses

C.

03 oktober 2011

3. oktober

Kære læsere

Beklager at jeg har været væk fra bloggen i nogen tid.

Skal ikke komme med alverdens dårlige undskyldninger, andet end en enkelt, også fordi den er lidt sjov. Men som den eneste på HFTC MTB hold, har instruktøren haft et hårdt styrt :-) som faktisk medførte en mindre hjernerystelse. Så har prøvet at tage den lidt med ro de seneste dage.

Men ikke mere roligt end at jeg var med I den skønne MTB løb i Hillerød 2. oktober. Klassikeren over den alle 103 MTB maraton i Store Dyrehave og Grib skov. Var jo lidt spændt på hvordan det måtte går, om jeg var kommet mig oven på min jernmand og ikke midst hjernerystelsen. Så var på ingen måde sikker på noget som helst, da jeg stod der i startboksen søndag morgen kl. 0900.

Men jeg havde et fint løb. Jeg startede oppe foran (de 1400 andre) og det giver en fordel, at man ikke skal bruge de første 20 km på alt for mange overhalinger. Jeg lå perfekt blandt de første 100. Det gik bare stærkt ind gennem slottet og op ad Randelæggerbakken. Så fra 40 % af max puls til 90% af max puls på 2 min, det kan mærkes :-)

Den første del (30 km) gik rigtigt hurtigt og nok også for hurtigt. Min gennemsnitspuls for de 103 km var på 79 % af max. Det er altså rigtigt lang tid at ligge så højt i puls og jeg ved de første 30 km var det oppe på 85% af max.
Det betød jo at jeg gik ned i fart den sidste ½ del af løbet, men det gjorde stort alle de andre også så jeg lå fint i løbet. Ingen kriser undervejs, jeg indtog hver ½ time en gel, som energi og vand alene og det fungerer fint for mig.
Så samlet nr. 83 ud af 740. Det er jeg fint tilfreds med. Hvert år har jeg et mål om at komme lidt ned i vægt. Jeg kan jo se dem som kører hurtigere, de fylder lidt mindre end jeg selv gør ;-) men...det sker nok ikke.

Ugens træning:

Tirsdag basecamp kl. 18.15: program 39

Torsdag advancedcamp kl. 17.00: program 25
(husk at torsdagen er lavet om til en advanced)

MTB holdet lørdag: Flere har spurgt om vi kan køre en del af MTB maratonruten, og det synes jeg er god ide. Man kan vælge den første del i Store Dyrehave eller den sidste det af ruten i Grib Skov. Der er udfordringer i begge valg ;-) Så det vil jeg overveje!

Vi ses

C.

Ruten kan ses her