26 maj 2010

Træning tirsdag 1. juni kl. 18.15

Håber I har mod på en udfordring!
Eller vil faktisk sige det på den måde; I er modne til denne udfordring :-)
Fordi jeg tænker vi skal prøve kræfter med et af de lettere advanced programmer.
Program 1
Et program på knap 49 min, som så derfor er kortere end "normale" basecamp programmer. Men det er klart at det har sine hårde momenter. Såsom samlet 6 min stående godt nok mest i gult gear.
Men jeg er sikker på med den rette indstilling og det at programmet kun er ca. 49 min, så kan I sagtens.

Vi ses

C.

24 maj 2010

Viljen til at ville - giver evnen til at kunne

Sidder her en mandag eftermiddag med godt brugte ben. I dag var vi 17 deltagere som kørte vores maraton-event. For lige at genopfriske for jer som ikke var med :-)
1 basecampprogram
1 advancedprogram
1 summitprogram
Gennemført med 10min pause mellem hvert program. Alt i alt 3 timer i sadlen.

Kæmperos til jer som var med. Jeg skal ærligt indrømme, jeg havde ikke forventet at vi alle kørte fra start til slut. Det er rigtigt hårdt med tre programmer lige i træk. I skulle disponere jeres kræfter undervejs. Hvert enkelt program er jo hårdt i sig selv. Men I skulle samtidigt drikke og spise undervejs. Jeg synes I kæmpede forbilledligt og I var koncenterede om at køre med fra start og til slut.

I fortjener alle et stort klap på skulderen for den indsats.
Viljen til at ville - giver evnen til at kunne, er der et ordsprog som lyder.
Bedre kan det ikke siges.

Vi ses

C.

23 maj 2010

Træning tirsdag 25. maj kl. 18.15

Dagens træning bliver program 14
Dette er godt program som er afvekslende med en vekslen mellem høj/lav kadance og høje og lave gear. En del tid i grønt gear med høj kadance samt intervaltræning i gult gear.
Det er et basecamp (+) program, blot til orientering ;-)

Jeg overvejer om ikke I mon har lyst til at prøve kræfter med et af de lettere ADVANCED programmer........Ligesom der er lette og svære basecamp programmer, er dette også tilfældet når vi taler advanced. Så overvej om ikke det kunne være spændende at at prøve kræfter med f.eks program 1
Det er et program på 48:30 og et alsidigt forløb i alle gearzoner. Der hvor det adskiller sig en lille smule fra et alm. basecamp, er i den sidste halvdel af programmet med intervaller med høj kadance og højt gear (orange).

Men min opfattelse er at det kan I faktisk sagtens gennemføre.

Men vi ses.

C.

22 maj 2010

Event 24. maj kl. 10.00

Så er jeg klar. Er I klar?

Jeg søger for frugt (ananas, melon, banan og vindruer), juice, proteindrik og sidst men ikke mindst en præmie til dagens fighter.

Hvad I ellers synes at måtte have behov for, må i selv sørge for.

En god ide er at tage en ekstra trøje eller to med, så I har mulighed for at skifte til en tør trøje i pauserne.

Glæder mig til vi ses

C.

18 maj 2010

Træning søndag 23. maj kl. 10.15

Så er det dagen før dagen.......Dagen før vi skal have event og hvor vi (ja dem som deltager altså) kaster os ud i en udfordring af dimensioner.......
Har det nogen betydning for valg af søndagens program? Ja lidt og alligevel ikke, for alle advanced camp programmer er jo hårde.

Men for ikke at ødelægge benene totalt, så har jeg alligevel valgt et program som giver mulighed for også at have nogenlunde gode ben om mandagen.
Så vi kører program 2
En godt afvekslende program, hvor vi efter en kort opvarmning i blåt gear, hurtigt er i gang med den egentlige træning og en god, men hård afslutning på programmet.

Vi ses

C.

16 maj 2010

Træning mandag 17. maj kl. 17.00 og 18.15

Jeg er på som vikar for Morten som vist nok er cyklet til Schwiez :-)
Vi andre bliver hjemme og tager en tur på cyklen i HFTC.

Basecamp bliver program 32
Som jo er det gode afvekslende program med en god og hård afslutning, som betyder at I skal disponere kræfterne sådan I har kræfter i behold når vi afslutter 12 min opad.

Summit bliver program 15
En times benhård træning som består med en første ½ del som er intervaltræning i orange gear og en sidste ½ del hvor det bliver rigtigt hårdt med 11 min stående kørsel i orange gear. Så det skal nok betyde trætte ben.

Vi ses

C.

Cykelevent mandag 24. maj kl. 1000

Måske der er nogen derude, der tænker ligesom som jeg, at nogle gange skal man gøre ting som man ikke har prøvet før og som man ikke helt ved om man kan.
Sådan rent sportsligt er det sket nogle gange for mig. Som dengang jeg som 20 årig stillede om i en ½ Ironman i triatlon. Eller uden så meget erfaring på en mountainbike, tilbage i 1998 stillede op på den lange distance (103 km) i mountainbikemarathon og var i sadlen i 7 timer.

Så engang imellem må man gerne udfordre sig selv og det gør vi så denne mandag.
Vi kører nemlig tre programmer; en basecamp, advanced og slutteligt en summitcamp. Det kan kun blive godt :-)
Vi holder naturligvis pauser imellem de tre programmer med lidt frugt. I skal dog selv sørge for at have energidrik med m.m. Det som er vigtigt under sådan en udfordring det er ikke at gå "sukkerkold" undervejs, altså løbe tør for energi inden vi er færdige.
Der vil en lille præmie til dagens fighter. Det er ikke nødvendigvis den som har kørt flest km eller trådt flest watt, men den som har kæmpet allerhårdest med udfordringerne.

Jeg regner med at vi kører flg. programmer:
Basecamp: Program 20
Advancedcamp: Program 30
Summitcamp: Program 10

Håber I har mod på udfordringen.

Håber vi ses

C.

Træning tirsdag 18. maj kl. 18.15

Først og fremmest håber jeg I har haft et par gode fridage omkring kristi himmelfart. Om ikke andet så burde I alle have helt friske ben og er 100 % klar på at give den gas til tirsdagens træning :-)
Jeg har valgt at vi skal igennem program 22
Programmet er kun 50 min langt. Men faktisk et ret hårdt program. Vi kører en del tid i gult gear også med en høj kadance og slutter af med hård intervaltræning med 4 segmenter i orange gear, 2 stående og 2 siddende segmenter.
Så det bliver uden tvivl en god time.

Vi ses

C.

12 maj 2010

Træning søndag 16. maj kl. 10.15

I har jo gode ben søndag. Der har været fuld mulighed for restitution, da mange af jer sikkert har holdt nogle velfortjente fridage. Så jeg synes vi skal finde et program som udfordre de "gode ben" ;-)
Der er kommet et forholdsvis nyt program advanced. Program 35
Det er jernhårdt....Høj kadance og høj intensitet og så kombineret med lange segmenter. Det kræver gode ben og spørgsmålet er om ikke det burde være en Summit? Men det må vi jo prøve af...

Vi ses

C.

09 maj 2010

Træning tirsdag 11. maj kl. 18.15

Tirdagens træning bliver program 5
Det første der er at sige om prgrammet er at det tager ca. 60 min, hvilket er 5-10 længere end øvrige basecamp programmer.
Ellers er programmet afveklende med en blanding af lav-høj kadance og gearzoner. Der er også i dette program rig mulighed for at finde sit niveau. Der er fleksibilitet i valg af kadance og gearvalg. Som jeg har nævnt nogle gange tidligere, så er der ca. 20 % forskel i effekten (watt), hvis man ligger i gear 16 med kadance 60 i forhold til at ligge i gear 20 med kadance 80. Hvad I vælger er jeres valg, alt afhængig af hvad I har lyst til og hvor meget I har mod på at udfordre jer selv. Der er dog ingen tvivl om at ønsker I at blive bedre, må I ind i mellem udfordre jer selv.

Vi ses

C.

Træning mandag 10. maj kl. 1700

Jeg er vikar på Mortens basecamp mandag. Det glæder jeg mig til. Jeg var som I kan se af forrige indlæg ude og kører MTB løbet H12 lørdag og benene er lidt tunge, så en god basecamptur bliver dejligt.
Vi kører basecamp program 8
Programmet er et godt og afveklende program, som både indeholder segmenter i blå - grønt - gult og orange gear. I skal ikke blive forskrækkede over at der er mange segmenter i orange gear, fordi de er relativt korte. Men skal heller ikke være i tvivl om at det er program som godt kan udfordre.

Vi ses

C.

H12 - pyh

Søndag 8. maj stod den på et rigtigt godt MTB løb. Supergodt arrangeret hvor alt bare er velorganiseret. www.h12.dk
Vi stillede op i trio klassen. Starten gik kl. 0900 men kl. 16 blev trioen til en duo, da Lars måtte forlade løbet grundet deltagelse i en konfirmation.
Ruten var ca. 9 km og I kan klikke her og se mine data for de 9 km. Det var en hård rute, kuperet og tung på grund af regn hele natten op til løbet. Læg mærke til min gennemsnitspuls på 87 % af max pulsen. Ikke noget at sige til at jeg var mærket både efter hver omgang men også dagen efter :-)