31 juli 2010

Træning søndag 1. august 09.00 & 10.15

Ja jeg har æren af igen, at skulle have begge timer denne søndag. Det glæder jeg mig naturligvis til.
Programmet for basecamp kl. 0900 havde jeg tænkt mig skulle være program 5, et godt standard basecamp program, som godt kunne tale for, såfremt I har "gode ben" at give den et handicap op...Men det finder I ud af under opvarmningen.

Programmet til advanced kl. 10.15 synes jeg skal være program 2, igen et godt standard program, som giver muligheder for individuel udfordring.
I kunne også overveje om I skulle tage begge timer, når vi nu tager 2 standardprogrammer og på den måde få en ektra gang hård træning, uden at være helt smadret bagefter.

Overvej det, indtil vi ses

C.

26 juli 2010

Træning tirsdag 27. juli kl. 17.00 & 18.15

Så kom solen igen, hvilket måske kan skyldes at vi ikke bliver så mange. Hvem ved. Men ikke desto mindre, os der kommer får en god gang træning.

17.00 advanced: Det bliver program 24. Et rigtigt hårdt program, som da også er et advanced(+) program. Det er kombinationen højt gear/høj kadance og lange segmenter. Men et godt program.

18.15 basecamp: Det bliver program 32. Mit favorit basecampprogram, som bare er et godt og afvekslende program med en god og hård afslutning.

Glæder mig til vi ses

C.

23 juli 2010

Træning søndag 25. juli kl. 09.00 & 10.15

Søndagens træning er for mig en dobbelttime :-)
Så starter med en basecamp og her har jeg valgt en basecamp (+) program 13. Ret hårdt basecamp program, men et godt og afvekslende program.

Advancedcampen kl. 10.15 bliver program 12, som består af intevaller (stående) samt en hård afslutning, så der skal være kræfter til det hele. Husk det :-)

Sidst men ikke mindst husk at drikke før I træner.

Vi ses

C.

19 juli 2010

Træning 20. juli kl. 18.15

Ferie......

Hvad er bedre end ferie? Dagen i dag startede med en 1200 m svøming i svømmehallen, hvor der ikke var ret mange mennesker. Tour de France med en spændende bjergetape ruller netop nu over skærmen. Gæster til lidt god mad over grillen lidt senere.

Så er det godt der skal trænes tirsdag :-)

Jeg synes vi skal tage program 8 som vi efterhånden kender som et relativt hårdt program med megen kørsel i orange/gult gear, som kommer efter en hurtig og hård opvarmning.
Så det bliver helt sikkert godt. Husk godt med vand og at drikke godt inden træning.

Hvis man lige vil se hvordan det ser ud når man skal cykle op ad et bjerg så se på dette link
Opkørsel til bjerget Tourmalet, som rytterne i Tour de France skal op af hele to gange i dette års tour.

Vi ses

C.

16 juli 2010

Træning søndag 18. juli kl. 09.00 & 10.15

Så er jeg tilbage i cyklen og hvad er bedre end en dobbeltime at komme igang på :-)

Men glæder mig til at køre med jer igen.

Så planlægger at vi 09.00 kører program 22, som er et godt standardprogram, som jeg dog alligevel synes er et af de hårdere programmer.

Kl. 10.15 tager vi program 30 som er mit ynglingsprogram (advanced), fordi det rummer det hele, både kadance og gear, intervaller og hårde opkørsler. Så hvis nogen af jer på basecampen 09.00 overvejer at cykle med, så hop på....Det bliver godt.

Vi ses

C.

15 juli 2010

3300 km.........




Ja så tænker I nok; har han virkeligt cyklet så langt? :-)

Ønsketænkning måske, men faktum er at jeg netop er hjemkommet fra den skønneste ferie i Portugal (Algarve), som ligger 3300 km herfra.


















En ferie bestående af dejligt vejr, pool, Sangria, grillede sardiner, skøn hustru og dejlige børn -100% afslapning.



04 juli 2010

Træning tirsdag 6. juli kl. 18.15

Pyh - sidder her søndag eftermiddag og det er rigtigt varmt...
Sidder og følger med i Tour de France og så skal man jo ikke sidde og synes det er hårdt at cykle ca. 50 min , som vi skal i tirsdagens program.

I denne sommervarme er det jo rigtigt vigtigt at drikke vand i rigelige mængder. Det ved vi.
Men når vi så skal cykle indendørs så er det rigtigt at I har "fyldt helt op" i væskedepoterne inden vi starter og så sørge for undervejs at drikke rigeligt.

Men vi tager program 22. Et godt allround program med kørsel i alle gearzoner, samt i høj og lav kadance. Så der skal nok være udfordringer til alle.
Programmet er "kun" på 50 min., så giv den en skalle fra første minut.

Vi ses

C.

02 juli 2010

Træning søndag 4. juli kl. 10.15

Sommeren er over os - det kan man ikke benægte.
Ferien er begyndt for mange af jer og vejret er jo rigtigt godt sommervejr.

Måske det er årsagen til at der kun er 2 som lige pt., har meldt sig ind på træningen søndag.

Så skulle der nu være enkelte derude, som egentlig gerne ville cykle med, men måske er en lille smule skræmt af, at det er en advanced camp, så kom endeligt.

Fordelene ved ikke at være så mange er, at jeg plejer at lade det være op til deltagerne at vælge hvilket program vi skal kører.
Så er der nogen af jer som måske har kørt nogle basecamptimer og som egentligt godt kunne tænke sig en lille smule mere udfordring - så er muligheden her på søndag.

Mit forslag til program er program 2
Et ganske fint allround advanced program, som man sagtens kan kører med på, hvis man deltager på en advanced for første gang.

Så lad os mødes og give den gas.

C.